KUKKAKAUPPA

Olemme kukkasidonnan ja kasvien osaava erikoisliike. Meiltä saat kukat elämäsi kaikkiin tilanteisiin; ristiäisiin, rippijuhliin, valmistujaisiin, häihin, hautajaisiin ja muihin isoihin ja pieniin tilaisuuksiin. Huomioimme työssämme ekologiset näkökohdat, ja käytämme mahdollisuuksien ja vuodenajan mukaan monipuolisesti myös luonnonmateriaaleja. Kukkasidontatyöt on mahdollista toteuttaa myös kokonaan kotimaisista luonnonmateriaaleista.


Tilaathan juhla- ja hautajaiskukat tai muut erityistoiveet aina hyvissä ajoin, viimeistään tilaisuutta edeltävällä viikolla mikäli tarve on tiedossa. Näin varmistamme juuri haluamiesi kukkien saatavuuden.


Lyhyemmällä varoitusajalla toteutamme sidonnat valikoimassa olevista kukista. Tilaamattakin löydät liikkeestämme sesonginmukaiset kukat onnitteluun, kyläilyyn tai omaksi iloksi! Tilata voit puhelimitse 02 864 7047 liikkeen aukioloaikoina, käymällä paikan päällä tai helposti 24/7 verkkokaupastamme. Toimitamme kukkia myös suoraan vastaanottajalle tai itsellesi kotiin.

Leikkokukkien lisäksi suuressa ja elämyksellisessä liikkeessämme on laaja valikoima viherkasveja ja kauden ruukkukukkia, sekä paljon ruukkuja, sisustus- ja lahjatavaraa.

ITSEPALVELUMYYMÄLÄ

Mikäli et ehdi asioida aukioloaikanamme, tai kukkatarve yllättää yhtäkkiä, löytyy liikkestämme myös itsepalvelumyymälä, joka on avoinna joka päivä 8-21. Löydät aina valikoiman kimppuja, ruukkukukkia, kortit, adressit ja lahjatavaraa. Maksu käteisellä, pankkisiirrolla tai laskulle. Itsepalvelumyymälä toimii myös tilattujen kukkien noutopisteenä ilta-aikaan.